Prejeli smo Platinasto bonitetno odličnost AAA

19 februarja, 2022

Podjetje Ekten se je februarja s prejetjem Platinaste bonitetne odličnosti za minulo leto  uvrstilo med 3,7 % najboljših slovenskih podjetij, ki že imajo v lasti omenjeno priznanje. S tem smo dobili tudi formalno potrditev strateških usmeritev našega podjetja v smeri doseganja poslovne odličnosti, ki je skladna z našo vizijo postati pomembno podjetje na področju razvoja in promocije trajnostnih tehnologij.

Platinasta bonitetna odličnost prejeta iz strani mednarodne analitične hiše Dun & Bradstreet tako potrjuje našo zanesljivost, kredibilnost ter obenem predstavlja trden dokaz našim slovenskim, kot tudi mednarodnim partnerjem, da smo zaupanja vredno podjetje. Prav slednje je namreč eden od ključnih dejavnikov uspešnega pridobivanja kompleksnih in zahtevnih projektov na mednarodnih trgih. 

Pridobitev Platinaste odličnosti, kot rezultat trikratnega zaporednega prejema Zlate bonitetne odličnosti, je posledica predanega in vztrajnega dela številnih sodelavcev v podjetju. Zahvaljujemo se vsem zaposlenim, od tehnikov do inženirjev, s prepričanjem, da bo postal omenjeni certifikat naše poslovne odličnosti stalnica tudi v prihodnjih letih.