Krmiljenje preko zaslonov na dotik

Pametne rešitve za upravljanje s čistilnimi sistemi

Naši po meri narejeni filtrirni sistemi izstopajo od konkurenčnih po tem, da ponujamo lastne digitalne nadzorne enote. Digitaliziran sistem je del celotne rešitve na ključ. Vsak nadzorni sistem je unikaten in prilagojen specifični aplikaciji na vašem čistilnem sistemu. Nadzirate in upravljate ga preko industrijskih zaslonov na dotik, ki zagotavljajo intuitivno uporabniško izkušnjo, brez potrebe po obsežnih navodilih in dolgotrajnem šolanju.


Digitalne nadzorne sisteme z zasloni na dotik delamo v lastni režiji, zato so prilagojeni čistilnim sistemom, za katerega so namenjeni. Gre namreč za unikaten sistem, ki ga postavljamo v tesnem sodelovanju s stranko. Arhitektura je od temeljev do končne izvedbe prilagojena potrebam stranke. Stranki prilagodimo nadzorne točke in način upravljanja s sistemom.

Z različnimi senzorji in tipali zagotavljamo povratne zanke, ki nam omogočajo avtomatizacijo sistema. Digitalizacija pa predstavlja korak k sodobnemu upravljanju nadzornih sistemov. Vsak naš sistem je na željo kupca vključen v njegovo rešitev pametne tovarne. Naše sisteme enostavno integriramo v vašo rešitev industrije 4.0.


Za zagotavljanje najboljše izkušnje ponujamo servis in vzdrževanje sistemov. Tako strojne kot programske posodobitve bodo nudile čistilnemu sistemu in ostalim procesom dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

Vključite naše pametne sisteme v svojo pametno tovarno.

digital control units
digital control units touchscreens
unique and adapted digital control unit
control units
digital control units